Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Tipărire

Termeni si conditii

Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.monicadesign.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare.

Accesul la site.

Prin folosirea acestui site va angajati ca toate datele furnizate de dvs. sunt corecte si avem dreptul de a le folosi.

Utilizatorul este de acord sa foloseasca serviciul numai in scopuri legale. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului www.monicadesign.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.monicadesign.ro, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor S.C. MONICA DESIGN SRL si va duce la actiuni in consecinta.

Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.

Accesarea site-ului www.monicadesign.ro de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor si implica acceptul dumneavoastra cu privire la acestia, reprezentand o intelegere intre parti. Incalcarea acestor Termeni si conditii reprezinta o infractiune. S.C. MONICA DESIGN SRL isi rezerva dreptul de a cere despagubiri sub forma legala celor care au incalcat aceste reguli.

Informatiile de pe acest site sunt gratuite. Toate persoanele care acceseaza site-ul nostru au acces la acestea.

Informatii personale.

Clientii care efectueaza o cumparatura trebuie sa introduca date adevarate, exacte si complete. In cazul furnizarii de informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, ne rezervam dreptul de a suspenda sau desfiinta contul dumneavoastra, daca ati creat unul si de a nu va transmite comanda. S.C. MONICA DESIGN SRL va utiliza informatiile introduse in formularul de comanda in interes propriu. Aceste date nu vor fi facute publice. Utilizatorii au dreptul de a-si modifica informatiile introduse la efectuarea comenzii.

S.C. MONICA DESIGN IMPEX S.R.L., prelucrează date cu caracter personal cu privire la utilizatori doar în vederea furnizării produselor comandate.

Datele cu caracter personal vor fi utilizate doar în scopul furnizării produselor pe care le-ati solicitat sau pentru a vă contacta.

Datele de identificare ale utilizatorilor nu vor fi oferite persoanelor terțe, cu excepția cazurilor prevăzute de lege. Este posibil ca să fie nevoie să divulgăm datele utilizatorilor către autorități legale, către contabili, către avocați sau cand acest lucru ne este impus de lege.

In baza Legii 677 din 2001 cu modificarile si completarile ulterioare, referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal, vă puteți exercita oricare dintre următoarele drepturi:

  • Dreptul la informare;
  • Dreptul de acces;
  • Dreptul la portabilitatea datelor;
  • Dreptul la opozitie;
  • Dreptul la rectificare;
  • Dreptul la stergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”);
  • Dreptul la restrictionarea prelucrarii;

Prin incarcarea, postarea sau transmiterea de informatii prin sau catre site-ul nostru utilizatorii acorda lui S.C. MONICA DESIGN SRL dreptul de a folosi sau distribui aceste informatii.

Utilizatorii sunt responsabili pentru toate actiunile care decurg din accesarea contului si utilizarea parolei personale. S.C. MONICA DESIGN SRL nu poate fi facut responsabil pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Site-ul Monica Design.

Site-ul www.monicadesign.ro este un magazin online pus la dispozitia clientilor de catre S.C. MONICA DESIGN SRL.

Fotografiile de pe site-ul www.monicadesign.ro au un caracter informativ. Pot exista mici diferente intre acestea si produsul respectiv. Culorile de pe imagini pot fi usor diferite fata de realitate.

Conform Legii nr. 365/2002 termenul admis pentru restituirea produselor este de 10 zile de la livrarea acestuia. Produsele trebuie sa fie returnate in ambalajul original, complet si fara deteriorari. In cazul in care Cumpărătorul isi exercita dreptul sau de returnare a produsului cumparat, Monica Design va returna acestuia contravaloarea produsului cel tarziu in 10 de zile de la data primirii produsului returnat. Clientul este obligat sa anunte intentia de returnare si sa ceara confirmarea adresei la care trebuie trimis produsul. Suma returnata nu va include si cheltuielile de transport.

Copyright

Continutul (imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi si alte date prezente pe acest site) NU poate fi reprodus, modificat, transferat, publicat, afisat, transmis sau inregistrat fara acordul prealabil, in scris, al S.C. MONICA DESIGN SRL. Acesta este proprietatea S.C. MONICA DESIGN SRL. Folosirea fara acordul companiei S.C. MONICA DESIGN SRL a oricaror elemente enumerate mai sus poate fi pedepsita conform legilor in vigoare.

Cumparatorul este de acord sa primeasca obiecte promotionale, produse gratuite, precum si informatii prin posta, telefon, e-mail, SMS sau alte mijloace de comunicare de la Vanzator si partenerii sai.

Prin Incheierea acestui acord, Cumparatorul accepta termenii si conditiile S.C. MONICA DESIGN SRL.

 

Copyright © 2014 Monica Design. All Rights Reserved.
| ANPC |
Monica Design este un site creat de Thor