Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Tipărire

Modalitati de livrare

     Marfurile noastre pot fi expediate in toata tara, folosind serviciile Fan Courier. Alternativ, pentru cei din Bucuresti, comanda se poate ridica direct de la sediul nostru.

  Pentru a intra in posesia comenzii aveti 2 posibilitati:

- direct de la sediu: daca alegi ridicarea de la sediu o poti face imediat cum primesti confirmare prin email sau telefonic de la noi in care te anuntam ca avem produsele tale.

- prin Fan Courier: daca alegi sa primesti marfa comandata prin curier atunci platesti o taxa de transport care variaza in functie de distanta parcursa si volumul + greutatea marfii. Transportul prin curier dureaza cam 1-4 zile.
- Mai multe detalii despre termenii si conditiile de transport Fan Curier gasiti AICI
- Lista filialelor Fan Curier din tara o gasiti AICI

 Politica de retur

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice si se aplica doar cumparaturilor facute online (la distanta - cand cumparatorul nu are posibilitatea sa vada si sa probeze produsul). Conform O.G. 130/2000, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Renuntarea la cumparare in termen de 10 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier. Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii de retur sau emiterea confirmarii automate de primire a acestei comenzi.

Produsul trebuie returnat in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit), folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.

Ne rezervam dreptul de a nu accepta pentru returnare produsele care prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, murdarie, accesorii lipsa etc. Coletele ce nu corespund din punct de vedere estetic vor fi refuzate. Pentru a se evita neintelegerile, coletul va fi fotografiat si se va intocmi impreuna cu reprezentantul firmei de curierat un proces verbal in care se va specifica starea coletului.

  Daca returul a fost refuzat pentru unul dintre motivele enumerate mai sus sau daca un client a expediat produsul fara a obtine in prealabil numar de retur sau a expediat produsul prin alt serviciu de curierat decat cel agreat, costul transportului inapoi catre cumparator se va face pe cheltuiala acestuia.

 

Copyright © 2014 Monica Design. All Rights Reserved.
| ANPC |
Monica Design este un site creat de Thor