Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Tipărire

Cum comand

 Alegeti produsele

Folositi meniul site-ului si navigati prin categoriile de produse de care sunteti interesat. Odata ce ati gasit un produs care se potriveste dorintelor dvs., selectati masurile si cantitatea folosind meniul produsului:

Daca nu sunteti sigur de masurile Dvs. puteti consulta "gidul marimilor" apasand butonul albastru:

Dupa ce selectati masurile potrivite si cantitate apasati pe butonul orange "Adauga in cos"

Imediat se va deschide o eticheta:

...iar Dvs puteti alege sa contiuanti cumparaturile, daca doriti si alte produse  (apasand linkul "contiunua cumparaturile") sau sa mergeti spre finalizare apasand linkul "Arata cosul" daca doriti sa contiunuati mai tarziu puteti inchide fereastra si ulterior sa verificati cosul de cumparaturi folosind butonul verde "Arata cosul" din coltul drept de sus al site-ului :

(daca butonul nu apare dati refresh paginii)

Inregistrare si plasare comanda

Sa presupunem ca mergeti spre finalizarea comenzii. Dupa ce apare eticheta de mai sus apasati linkul "Arata cosul" si veti fi imediat transferati catre urmatoarea pagina. Daca aveti deja un cont introduceti datele de logare si apasati butonul verde: "Conectare".

Daca nu aveti un cont il puteti crea o data cu efectuarea comenzii completand formularul care va aparea la momentul finalizarii.

Continuati verificand tabelul cu produsele comandate si daca totul este in regula selectati mai jos metoda de livrare si metoda de plata dorite apasand ptr fiecare in parte butonul orange : "Salvare", apoi puteti lasa o nota si trebuie sa bifati casuta de acord ca in imaginea de mai jos dupa care apasati butonul orange "Checkout acum "Veti fi transferati pe pagina de facturare unde trebuie sa completati un formular  - toate datele marcate cu "*" (steluta) trebuiesc completate.
La final aveti posibilitatea de a finaliza creand un cont prin apasarea butonului orange sau mai rapid prin finalizarea comenzii ca oaspete apasand butonul verde.

Dupa aceasta veti primi pe urmatoarea pagina o eticheta prin care vi se cere sa confirmati comanda:

Comanda o confirmati apasand butonul "Confirma comanda" din josul paginii pe care sunteti deja:

 

 La final , daca totul a decus bine, veti primi un mesaj cu numarul de ordine al comenzii, suma si modalitatea de plata.

 Noi vom primi comanda Dvs. si va vom contacta telefonic pentru reconfirmare.

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2014 Monica Design. All Rights Reserved.
| ANPC |
Monica Design este un site creat de Thor